Husk dit rejseetui til dine invisalign skinner, når du rejser

Husk dit rejseetui til dine invisalign skinner, når du rejser

Få et perfekt smil med invisalign tandretning. Flere og flere voksne få rettet deres tænder med invisalign, fordi det er fleksibel og nemt at håndtere. Det er blevet almindeligt, at folk får rettet deres tænder af kosmetiske årsager. Invisalign tandbøjle er en moderne metode til tandregulering. I modsætning til den traditionelle togskinne-bøjle, er invisalign skinner næsten usynlige og kan tages af og på. Det er en fordel, når du skal spise eller børste tænder. Skal du på ferie, så husk dit rejseetui til dine invisalign skinner. Et rejseetui til invisalign skinnerne beskytter dem og holder dem rene, når ikke du har dem i munden.

Invisalign tandretning er for alle aldre

Tandretning med invisalign skinner er særligt populært blandt unge. Dels fordi unge går meget op i deres udseende og ønsker det perfekte smil, og dels fordi invisalign skinnerne er usynlige og kan tages diskret af og på. Men invisalign skinner er til alle, der ønsker et perfekt smil, og som måske aldrig nåede at få rettet tænder i barndommen. Det er aldrig for sent at få rettet sine tænder med invisalign. Det er en fleksibel måde, hvor du kan tage skinnerne ud efter behov, og have dem med i tasken, når du skal rejse. Du får kontrolleret bøjlen løbende af en invisalign tandlægespecialist og får skinnerne udskiftet, når det er nødvendigt.

Nyd rejsen uden at tænke på tandbøjlen

Rejse og ferie er ofte forbundet med at gå på restaurant. Her kan det være generende, hvis du har en fast tandbøjle, du ikke kan tage ud af munden. Med en invisalign bøjle kan du nemt og diskret tage dine skinner ud og lægge dem i rejseetuiet, inden du skal ud at spise med dine kolleger, venner eller familie. Så kan du bedre nyde ferien uden at tænke på tandbøjlen. Samtidig undgår du at skulle sidde med en tandstik efter måltidet og rense en tandbøjle, der er besværlig at komme til. På den måde får du altså også selv friheden  til at bestemme, hvornår du gerne selv vil have det af eller på – hvilket kan være en stor lettelse for mange.

Hvis man har normal bøjle på, skal man altid døje med aldrig at kunne tage den af, hvilket kunne være dejligt i nogle tilfælde. Udover at du med en usynlige skinne ikke kommer til at se anderledes ud med bøjlen på, kan du selv bestemme over, hvordan du gerne vil have den på.

Så er der mere at smile af

En invisalign tandregulering giver dig mere at smile af. Det er nemmere og mere fleksibelt at få rettet tænder, uden at andre kan se det, og du får flotte lige tænder, når reguleringen er afsluttet. Med de dygtigste og mest erfarne tandlæger og tandplejere med speciale i invisalign tandretning kan du roligt gå til en invisalign specialist og få mere at vide om behandlingen. Mange tandlæger vil gøre en dyd ud af at forklare dig om den, så der ikke nogen som helst tvivl, før du vælger.

Rejser-elskeren