Listen over festindslag til 30 års fødselsdag

Listen over festindslag til 30 års fødselsdag

Skal du holde 30 års fødselsdag for din ven eller din kæreste? Der er mange måder at gøre det på, og du har sikkert allerede flere ting i tankerne, som vil glæde ham.

Der er selvfølgelig alt det der med at drikke bajere, spille kort og rende i byen på dagen, men kan man ikke lige så godt gøre det på alle mulige andre tidspunkter?

Det skal være specielt hvis det skal være, for man fylder kun 30 en gang i livet, og der skal gives gas – så gå all-in og lej en stripper, sådan en rigtig frækkert der virkelig kan tænde op under selskabet, og ikke mindst fødselaren.

Du kan booke en stripper på https://skystrip.dk/, hvis du er blevet tændt på idéen, og det er nemt at blive det hurtigt, for der er virkeligt et glimrende udvalg, og det uanset om man er til mænd eller kvinder.

Hvis det skal gå stærkt, så kan du få en stripper til huset i løbet af en time

Hvis du har bestemt dig for at det skal være en stripper du skal bruge, så kan det gå rigtig stærkt med at få det til at ske, hvor det handler om at I skal få en god oplevelse.

Men det er ikke kun strip der kan leveres, det er også nogle mere eksotiske varianter, i form af topløs servering eller nøgenservering, hvis det så kan lade sig gøre at få spist eller drukket noget undervejs.

Hvis I gerne vil prøve det, så kan I kaste jer ud i et dobbelt stripshow, i form af en dobbelt-oplevelse med en K/K eller M/K kombination, så er der lidt for enhver smag.

Skal der serveres lidt interaktiv sprut undervejs, så kan der leveres et antal body-tequilas som supplement til showet, så det er bare om at henvende sig og høre om mulighederne.

Er alle med på den sjove ide?

Inden du vælger at booke en stripper til festen, skal du overveje, om alle vil synes, at det er sjovt. Det er vigtigt at alle er inkluderet til fester, og især personer, der holder fødselsdagen, skal naturligvis synes, at det er en god ide.
Sørg for, at alle er med på ideen – så kan det helt sikkert blive et sjovt indslag til en 30 års fødselsdags for ham.

 

Rejser-elskeren