Smykker til mænd er blevet det nye

Smykker til mænd er blevet det nye

Smykker kender vi alle til. Halskæder, armbånd, diademer, fingerringe, øreringe og så videre og så videre. Men hvem er de egentlig lavet til? Ja, mange er måske fortsat af den opfattelse, at smykker helt bestemt må være lavet til kvinder og piger, som kan pynte sig med de blændende genstande i forsøget på at imponere omgivelserne, eller måske forføre en potentiel partner.

Sådan har historien og kulturel omkring smykker da også været, traditionelt set. Mændene har i højere grad skullet præsentere et mere råt og enkelt udseende. Men forandringen er kommet, og den er helt sikkert kommet for at blive.

Smykker er således, i vores moderne vestlige kultur, langt fra forbehold kvinderne. Mænd kan nemlig sagtens finde smykker, der er designet til dem. Ja, faktisk er det blevet ganske moderigtigt for mænd at bære smykker af alle tænkelige slags.

Smykker kan nu også andet end at være mode. Ud over at kunne supplere din øvrige tøj- og livsstil, kan smykker til mænd fortælle en hel masse om dig til dine omgivelser. Måske vil gerne flage med din religiøse overbevisning og bære et religiøst symbol. Det kunne være en Buddha-figur eller et kors. Måske har du et kulturelt tilhørsforhold, som du ønsker andre skal kunne se.

Incitamenterne til at studere markedet for smykker til mænd kan altså være mange, og heldigvis bliver udvalget til netop mænd større og større.

Udviklingen hen imod, at mænd i højere og højere grad går med smykker, har naturligvis stået på i lang tid. Det har modehuse og store smykkeforhandlere selvfølgelig luret for længst, og derfor kan de ofte tilbyde mange pæne smykker til mænd.

Der er dog også ved at ske en ny udvikling på markedet. Der er nemlig ved at vokse flere nye forhandlere frem, som skiller sig ud ved at forhandle smykker, udelukkende designet til mændene. Et eksempel på en sådan forhandler er danske Jewls, der gennem deres internetbutik sælger smykker til mænd.

Udvalget byder på halskæder, fingerringe og armbånd, som alt sammen er dansk designet, og som søger at tiltale mænd. Materialet er derudover helt i top, da der benyttes rustfri stål af den fineste slags, hvorefter smykkerne forsølves eller forgyldes.

Det stærke materiale holder til at du bærer dine smykker fra Jewls i badet, i fitnesscentret eller et helt tredje sted, hvor du ellers ville have visse bekymringer på dine smykkers vegne.

Desuden sikrer materialerne i Jewls’ produkter, at du er fri for allergener eller andre skadelige stoffer, såsom nikkel. Endeligt gør det også, at smykker til mænd fra Jewls ikke gør nogen skade på dit tøj, og derudover kan modstå sved, vand, parfume og håndsprit.

Smykker til mænd er altså en produktgruppe, der er kommet for at blive, og hvis du gerne vil signalere, at du er en moderne mand, er der så godt som ingen vej udenom.

Rejser-elskeren