Støt de danske hoteller og restauranter

Støt de danske hoteller og restauranter

Selvom vi efterhånden har løsrevet os godt og grundigt fra pandemiens lange, ulækre kløer i det generelle samfund, er der stadig nogle brancher, hvis økonomiske skader har trukket lange spor efter sig, og som derfor stadig den dag i dag nyder godt af en enhver kærkommen ordre, der måtte falde.

Og her er Hotel- og Restaurationsbranchen, også kendt under forkortelsen, Horesta, ikke nogen undtagelse.

Vi gider snart ikke snakke mere om den pokkers pandemi, fordi det i alt for lang tid har tudet vores ører fulde – så derfor skal det kun kort lyde, at det i samfundets medfølende ånd vil være en rigtig god idé at benytte alle de dejlige muligheder, vi har inden for hotel- og restaurationsbranchen. Naturligvis for at være med til at slikke lidt af de sår, som føromtalte pandemi jo førte med sig – især i denne branche.

Med andre ord tilskynder vi til, at danskerne i deres ferieplanlægning tænker dette element ind. Vi skal jo unægtelig have lidt til ganen og en tør seng at sove i stadigvæk. Og det er så her, at vi foreslår, at man eventuelt kunne lave en form for langstrukken restaurant-eller-kro-crawl, ligesom vi kender det fra de omtalte pub-crawls, hvor man så at sige hopper fra værtshus til værtshus for at prøve så mange forskellige beværtninger, som overhovedet muligt.

I det lys kunne man jo på sin tur rundt i Danmark, eller hvad man nu har planlagt, gøre det til en mindre sport at besøge forskellige restauranter eller hoteller på sin færd – og så kan man jo alt afhængigt af, hvor entusiastisk omkring denne sport man er, lave en måling over, hvilke steder der faldt bedst i jord.

Denne form for hotel- og restaurantsport kan man i allerhøjeste grad dele mellem og med venner som familie. Det er faktisk nok i alles interesse, at du hiver så mange med som overhovedet muligt. Og når det skal eksekveres, er der jo et punkt på dagsordenen, som også skal tages højde for: nemlig transporten. Det er ikke uset, at man stuver sig sammen i et antal biler, når man i venners eller families lag drager ud til nye ærinder. Men har du tænkt på, hvad det kunne gøre for jeres tur, hvis nu I omlagde logistikken en smule, og i stedet frekventerede jer af de fremragende muligheder for at outsource chaufførrollen?

Vi vil nødigt lægge ord i munden på jer, men i denne sammenhæng vil det kunne fritage en hel del energi at nyde turen sammen alle sammen – hvilket kan opnås ved eksempelvis at leje en bus. På den måde er der ikke nogen, der bliver ekskluderet i rollen som chauffør, og samtidig kan hele selskabet være samlet under samme tag under rejsen. Vikingbus er et velrenommeret busselskab, som tilbyder alle former for bustransport. Der er eksempelvis mulighed for at leje en handicapbus, hvis der er behov for det – og hvis der skulle være andre ønsker eller præferencer, er det også muligt.

Rejser-elskeren